Salı, Haziran 28, 2011
   
Text Size
Giriş Yap

"Sinematek Film Yapım ve Yönetmenlik veya Kurgu Atölyeleri"nde eğitim almış, atölyelerini başarıyla bitirmiş öğrencilerimiz artık "Film Çetesi"nde! Sesçi, ışıkçı, kurgucu, ne ararsanız bu çetede! Artık atölyelerimizden mezun olan öğrenciler Sinematek projelerinde çalışıyor ve çalıştıkça öğreniyor.2011 Ocak'ta başlayan proje günden güne gelişiyor.

Senaryo Çetesi yazıyor, Film Çetesi çekiyor! Çekilen kısa film, uzun film, belgeseller festivallere gönderiliyor! Tanıtım filmleri, toplantı çekimleri reklam, klip çalışmaları artık "Çetemize" emanet. Sinematek bünyesinde bulunan tüm ekipmanlar da artık çetemiz üzerinden kiralanacak. Sinematek öğrencilerine her türlü pratik desteği verebilecek olan çetemiz, öğrencilerimizin bitirme projelerine de yardımcı oluyor!

Film Yapım ve Yönetmenlik, Belgesel Film Yapım Atölyelerimizin son 3 Haftaları "Film Çetesi" ile toplantı yaparak, projelerini belirleyip çekerek geçecek!

Çetemizin web sitesi hazırlanıyor, yakında sizlerle!

Bizi Takip Edin

Facebook Sayfasına Git!
Twitter'de Takip Et!
RSS ile Takip Et!

Mail Listesine Katıl!

İsim:
Email:
Şu anda 16 konuk Ã§evrimiçi
kurgu eğitimi, kurgu atölyesi, premiere eğitimi, premiere atölyesi, senaryo eğitimi, senaryo atölyesi, yaratıcı yazarlık eğitimi, yaratıcı yazarlık, yaratıcı yazarlık atölyesi, oyunculuk, oyunculuk eğitimi, oyunculuk atölyesi, temel oyunculuk eğitimi, temel oyunculuk atölyesi, film yapım kursu, film yapım eğitimi, yönetmenlik kursu, yönetmenlik eğitimi, belgesel kursu, belgesel eğitimi, belgesel atölyesi, senaryo kursu, oyunculuk kursu, kurgu kursu, vegas, edius, final cut, kursu, eğitimi, sinema eğitimi, sinema kursu, proje kursu, proje yapım, yapımcı, yönetmen, ışık, ses
Ayarları Sıfırla

Kullanıcı Girişi